888sport

888Sport Sportsbook

Der er mange gode grunde til at oprette en konto hos 888Sports’ bookmaker. Der er en stor bonus og mange gode kampagner, hvilket vi kommer nærmere ind på i denne anmeldelse.

Du kan læse mere om 888Sports velkomst bonus, deres spiludvalg, live betting, kundesupport og meget, meget mere.

Der bør være rigeligt med information, så du kan beslutte om 888Sport er noget for dig.

888Sport odds bonus

Du kender nok først fremmest 888Sport for deres casino, men de har også en ganske fin bookmaker, som du kan læse mere om her!

888Sport har i mange år tilbudt spil i Danmark, men efter spilleloven fik de først deres licens i 2015.

Firmaet bag 888Sport har rødder helt tilbage til 1997, men 888Sport blev oprettet i 2008, og har siden været en markant spiller på oddsmarkedet i Europa.

Foruden en stærk odds bonus, som er en af de bedste, du kan få i Danmark, så er der masser af gode grunde til at oprette en konto hos 888Sport, hvilket vi kommer til at berøre i denne anmeldelse.

888Sport velkomstbonus

Når du opretter en konto hos 888Sport, så er du berettiget til at modtage en velkomstbonus. Bonussen er som følger:

  • Få op til 500 kr, hvis du taber på dit første bet
  • Brug kampagnekoden 500BACK

Bonussen kræver en minimumsindbetaling på 100 kr. Gælder til hvilket som helst sportsmarked til odds 1,5 eller mere. Penge, der eventuelt tilbagebetales, gives som freebet. Freebets, der krediteres ved afgjorte bets, udløber efter 7 dage.

Sådan får du din odds bonus hos 888Sport

  1. Opret en konto hos 888Sport
  2. Bet op til 500 kr på hvilket som helst marked (kun single bet) med odds 1,5 eller mere
  3. Få dine penge retur op til 500 kr som freebet, hvis du taber

888Sport live betting

Når det kommer til livebetting, så er 888Sport blandt de førende på oddsmarkedet. Livebetting-siden er meget overskuelig – både på mobil, tablet og computer – og du kan spille på et hav af forskellige sportsgrene døgnet rundt.

Uanset om du har lyst til at spille på fodbold, håndbold, tennis, ishockey eller sågar vandpolo, så kan du finde masser af gode live odds hos 888Sport

Foruden mange forskellige sportsgrene, så kan du også finde mange spil på den enkelte kampe.

Vælger du f.eks. en fodboldkamp, så kan du spille på antallet af mål, hjørnespark, kort, spillerspecials og meget mere.

888Sport er virkelig godt med, hvad angår livebetting, og hvis du kan lide at spille på en kamp, mens du ser den, så er 888Sport en bookmaker for dig.

888Sports spiludvalg

Som sagt, så er spiludvalget fantastisk hos 888Sports livebetting, og det er blot endnu bedre, hvis du kigger på odds før kampen.

888Sport får deres odds leveret af et firma, der hedder Kambi Group, så hvis du synes at layoutet på siden virker bekendt, så er det nok fordi, at du har set oddsene hos enten Unibet, MrGreen eller LeoVegas.

Det betyder, at du er sikret et fantastisk udvalg af spil på alle de sportsgrene, du kan forestille dig inkl. Esport selvfølgelig.

Foruden sport, så er 888Sport også førende, når det kommer til underholdningsspil.

Hvis du f.eks. kan lide at spille på Game of Thrones, folketingsvalg, Melodi Grand Prix, fodbold-transfers eller meget andet, så skal du oprette dig hos 888Sport.

Disse specialspil tæller selvfølgelig også med i gennemspilningen af din odds bonus hos 888Sport.

888Sports hjemmeside

888Sports hjemmeside er dejligt overskuelig og god at kigge på. Du kan finde alle dine spil indenfor få kliks, og den er bygget meget logisk op.

På ældre platforme kan den muligvis være en smule tung i det, da den er bygget op i flash, men der bør ikke være problemer for størstedelen at brugere.

Når du vælger et spil, så vil du finde en klassisk betslip i højre side ligesom du kender fra de fleste andre bookmakere.

Vælger du et spil på mere, så vil du også se det samlede odds, hvis du vil lave multispil.

Det er nemt at finde de forskellige kampagner, kundesupport og alle de andre nødvendige ting hos en bookmaker.

888sport

888sport hjemmeside

Odds på mobilen hos 888Sport

Vil du spille odds på mobil eller tablet hos 888Sport, så har du muligheden for at downloade deres app.

Det er i stigende grad vigtigt hos brugerne at have en god applikation, da de fleste foretrækker at spille igennem en mobil eller tablet, og her må vi være ærlige, og sige, at der er plads til forbedringer på 888Sports app.

Den er egentlig ganske flot at se på, men funktionaliteten er ikke altid i top, og det er klart en af de punkter, hvor der kunne forbedres.

Det er altså ikke blandt de bedste bettingapps på markedet, men den fungerer i klart de fleste tilfælde, så man skal ikke lade sig skræmme væk af den.

Indsatspolitik hos 888Sport

For over 90 % af spillerne er en indsatspolitik aldrig noget, man kommer til at lægge mærke til. De fleste spiller for hyggens skyld, og for at give dem noget ekstra spænding, hvis de skal se en fodboldkamp eksempelvis.

Hvis du er en del af den gruppe, hvis indsatser ikke er flere tusinde kroner, så kommer du aldrig til at få en limit.

Er du til gengæld den mere seriøse sportsbetter, så kan det godt blive problematisk hos 888Sport.

Du kan sagtens risikere at få en limit, hvis du ofte spiller på niche sportsgrene som eksempelvis dart eller cykling, og samtidigt har et spilmønster, som viser, at du er bedre end den gennemsnitlige kunde.

Det er forskelligt, hvor lang tid, der går før man kan få en limit, men der er tilfælde af brugere, der har fået limits efter blot 10-15 spil.

888Sport kundesupport

Du finder 888Sports kundesupport ved at trykke på Real money i den øverst menu, og herefter skal du finde Kundesupport.

Hos 888Sport har tre muligheder for at få support.

Øverst finder du de oftest stillede spørgsmål, som er delt ind i en masse kategorier. Her burde det være muligt at finde det emne, som du har spørgsmål til.

Det kunne eksempelvis være Bonus & tilbud, Indskud, Spil, Min Konto, Tekniske Problemer eller Udbetaling.

Kan du ikke alligevel ikke finde, hvad du har brug for, så har du yderligere to muligheder for at få support hos 888Sport.

Du kan skrive en e-mail til [email protected], hvor du i hverdagene kan få svar 10-22 og lørdag – søndag 10-18.

Vil du hellere være i telefonisk kontakt med 888Sport, så kan du ringe på følgende nummer, hvor der ligeledes er åbent 10-22 i hverdagene og 10-18 i weekenden:

  • 8025 1022

Det er selvfølgelig et minus, at 888Sport ikke har en chat, hvis du vil i kontakt med en medarbejder med det samme, hvilket mange brugere foretrækker.

Konklusion

888Sport er et glimrende valg for dig, der godt kan lide en stor odds bonus. Du kan få op til 500 kr tilbage, hvis du taber på dit første bet, og der er et fantastisk udvalg af sportsgrene og specialspil til at spille på.

Der er en fantastisk livebetting-afdeling, hvor du ligeledes kan finde masser af spil på en lang række sportsgrene.

Der er stadig muligheder for forbedringer, når det kommer til mobil-betting og indsatspolitiken, men alt i alt, så kan det sagtens anbefales at oprette en bruger hos 888Sport, og dermed tage imod den gavmilde bonus, som de tilbyder dig.