Bedste mobile betting apps i Danmark 2024

Det har aldrig været nemmere at vædde på farten. For med de mange mobile betting apps, som er tilgængelige i Danmark i dag, kan du placere væddemål, lige som det passer dig. Hos Bettingbonusser.dk gør vi en dyd ud af at hjælpe sportsentusiaster rundt omkring i landet. Derfor hjælper vi også gerne dig med at finde de bedste odds apps, så du ved, hvor du skal spille.

For betting apps er en del af en tendens, hvor det skal være nemmere og mere tilgængeligt at vædde. I forvejen er sports betting blevet ekstremt populært. Med fremkomsten af de nye betting apps og bookmaker apps vil flere nye kunder få øjnene op for, hvordan de også kan vædde på deres yndlingssport.

Her på siden giver vi dig al den information, du skal vide om odds apps 2024. Vi vil blandt andet komme ind på, hvad de forskellige bookmaker apps kan, hvordan man bruger de forskellige betting odds, og selvfølgelig – hvordan du kan tilgå de bedste odds apps.

Læs mere om de Bedste Betting Apps i Danmark lige her!

Bedste bookmakere med apps i Danmark

Som et smugkig på vores hjemmeside afslører, så arbejder Bettingbonusser.dk for at fremhæve de bedste bookmakere på markedet. Vi skriver desuden om de bedste bonusser og bonuskoder, så du kan få det meste ud af dit spil.

Fordi odds apps i 2024 er et eksempel på, hvor hurtigt branchen gør fremskridt, så følger vi tæt med i udviklingen. Vi har samlet et udpluk af nogle af de bedste danske bookmakere, som tilbyder de Bedste Betting Apps:

 • Selling Point-1 Verdens største bookmaker
 • Selling Point-2 1.000 kr. velkomstbonus
 • Selling Point-3 Stort udvalg af specialspil
 • Selling Point-1 Stort udvalg af specialspil
 • Selling Point-2 1.000 kr. velkomstbonus
 • Selling Point-3 Glimrende mobil app
 • Selling Point-1 500 kr. velkomstbonus
 • Selling Point-2 Højeste odds i Danmark
 • Selling Point-1 Stort udvalg af specialspil
 • Selling Point-2 500 kr. velkomstbonus
 • Selling Point-1 Gode odds på dansk fodbold
 • Selling Point-2 Stort udvalg af specialspil
 • Selling Point-1 Tilbyder Spreadbetting
 • Selling Point-2 500 kr. velkomstbonus
 • Selling Point-1 500 kr. velkomstbonus
 • Selling Point-2 Ny bookmaker
 • Selling Point-1 Ny bookmaker
 • Selling Point-2 Glimrende mobil app
 • Selling Point-1 500 kr. velkomstbonus
 • Selling Point-2 Mange fede kampagner
 • Selling Point-1 1.000 kr. velkomstbonus
 • Selling Point-2 Stort udvalg af specialspil
 • Selling Point-3 Glimrende mobil app
 • Selling Point-1 1.000 kr. velkomstbonus
 • Selling Point-2 Glimrende mobil app
 • Selling Point-3 VIP Points

Odds apps 2024

Selv om mange af de bookmakere på vores side også har bookmaker apps, så er det ikke altid tilfældet. Derfor har vi gjort det nemt for dig. Herunder kan du læse om de forskellige bookmakere, og de forskellige apps, som de tilbyder.

Bet365

Der er ingen tvivl om, at Bet365 er blandt de mest populære bookmakere i Danmark. Med dens ikoniske navn kan mange hurtigt genkende bookmakeren, når man kigger i sin App Store. For Bet365 er blandt de bookmakere, der også har udviklet en app. Her kan du nemt følge med i live kampe, da der er en ‘se’-funktion lige ved siden af de forskellige sportsgrene. På den måde kan man nemt veksle mellem live kampen og oddsene.

Kort om Bet365:

 • Fordele: Stor brugervenlighed
 • Ulemper: Det enorme udvalg af sportsgrene kan gøre det svært at vælge

Bwin

Blandt de mest erfarne bookmakere i Danmark er Bwin, som naturligvis også er hoppet på vognen af de bedste odds apps. Bwin tilbyder en velfungerende app, som er overskuelig at følge med på. Når man skal bruge deres hjemmeside, skal man logge ind med NemID. Men når man bruger deres app, behøver man ikke at logge ind med NemID.

Kort om Bwin:

 • Fordele: Nemt at bruge app uden NemID
 • Ulemper: Kundesupport kan forbedres

Mr Green

Selv om det er en af de nyere bookmakere sammenlignet med andre, så er det en af de mest ikoniske. Takket være deres logo med manden i det grønne jakkesæt, er Mr Green meget nem at genkende. Bookmakeren har vundet priser for deres services, hvilket også er tilfældet med deres mobile app. Appen er tilgængelig på iOS og Android og har vundet priser blandt de bedste betting apps til Gaming Awards.

Kort om Mr Green:

 • Fordele: En prisvindende og eksklusiv app
 • Ulemper: Mangel på virtuel betting

Unibet

Når man skal lave en liste over de Bedste Betting Apps i Danmark, kan man ikke undgå at nævne Unibet. De tilbyder en sikker betting app til mobilen, uanset om man har iPhone eller Android. På deres app kan du finde gode odds på de mest populære sportsevents og samtidig streame mere end 10.000 sports events live hvert år.

Kort om Unibet:

 • Fordele: Et stort udvalg af sportsevents til live streaming
 • Ulemper: Mangel på en mere pålidelig kundesupport

Betfair

Når man ser på de Bedste Betting Apps, er Betfair en af de mere ukendte i dansk regi. Men der er god grund til, at flere får øje på deres mobile app. I september 2023 lancerede de en app, som var endnu hurtigere og mere skræddersyet til dens brugere. Det betyder, at der nu er hurtig navigation og nem adgang til up-to-date tilbud.

Kort om Betfair:

 • Fordele: Hurtig og nem navigation
 • Ulemper: Man kan ikke opdatere appen, hvis man ikke har iOS 14.0 eller Android 9.0

Mulighederne for mobile betting i Danmark

Som den ovenstående liste over Bedste Betting Apps i Danmark viser, er der et væld af muligheder for at spille på farten. De forskellige apps har adskillige funktioner, som adskiller sig fra hinanden. Derfor er det en god idé at tjekke de forskellige apps ud og læse betingelserne, så du er bedre rustet til at få en god bettingoplevelse.

Nogle apps har eksempelvis bedre kundesupport end andre, mens andre bookmaker apps kun er tilgængelige til bestemte styresystemversioner.

Fælles for alle apps er dog, at der er høj brugervenlighed. Dermed er de nemme at gå til, så man hurtigt kan komme i gang med at placere væddemål på appen.

De forskellige sportsgrene

Hvis man ser på odds apps hos Unibet og Bet365, vil man hurtigt lægge mærke til, at der er et kæmpe udvalg af sportsgrene. Der vil muligvis være sportsgrene, man aldrig har hørt om. Det kan faktisk være en bonus.

Da der ikke er lige så stor konkurrence i golfverdenen, når det gælder betting, så kan der være bedre udbetalinger. Bookmakerne vil tilbyde lukrative odds på apps – i nogle tilfælde op til ti gange så meget som en fodbold eller basketball kamp.

Fordele ved at oddse fra en app

En stor del af den betting, der sker i Danmark i dag, bliver foretaget fra vores smartphones. Det er ikke længere lige så belejligt at spille fra vores computere. Derfor bliver vores mobiler hevet frem, og den trend med betting apps vil vi højst sandsynligt se mere af i fremtiden.

Bekvemmelighed er derfor en stor faktor, som kan beskrive den store stigning af spillere på mobilappen. Men der er også andre faktorer, som lokker spillere til. Det skyldes, at der er flere fordele, som man ikke nødvendigvis får ved at spille på computeren:

 • Eksklusive tilbud
 • Øget privatliv
 • Nye spil

Eksklusive tilbud

Fordi flere bookmakere gerne vil lokke flere til at bruge deres app, så tilbyder de også flere kampagner. Det er kampagner, som ikke nødvendigvis er tilgængelig på desktopversionen. Ved at downloade appen kan du derfor få en velkomstbonus, hvilket gør det til en mere udbytterig oplevelse for dig. Derved er der også større sandsynlighed for, at du vil spille mere.

Øget privatliv

Fordelen ved de mobile betting apps er blandt andet, at der er større privatliv med odds apps. Nogle spillere vil måske gerne begynde at lave væddemål. Men på grund af private årsager har de ikke mulighed for at købe en tipskupon i den lokale kiosk. Her kan de bedste odds apps åbne for, at de kan udforske markedet i deres eget tempo, samtidig med at de beskytter deres privatliv.

Nye spil

Mange odds apps 2024 er kendetegnet ved, at de tilbyder nye former at placere væddemål på. Det betyder også, at du kan øve dig på at vædde. Flere betting apps tillader spillere at øve deres betting evner, da de tilbyder gratis spil. Det er for eksempel virtuel betting, som simulerer rigtige sportskampe. På den måde kan du prøve et nyt spil, uden at det forpligter.

Ulemper ved at oddse fra en app

Selv om de Bedste Betting Apps kan være nok så veldesignede, vil det i sidste ende også komme an på den telefon, du har. Hvis du har en gammel sag, som hakker, kan det blive svært at få den hurtige oplevelse, som appen ellers lover.

Det er vigtigt at kunne gennemgå oddsene for at kunne få en god oplevelse. Selv om de fleste apps er designet til samme visning på både desktop og betting apps, så kan en for lille skærm blive problematisk.

Derudover er betting apps også afhængig af, at man har stabilt internet. For der er ikke nogen, som har lyst til at blive vidne til en afbrudt fodboldkamp på sine betting apps. Derfor kræver det en god internetforbindelse at placere væddemål. Hvis du bruger dit mobildata og ikke har en fordelagtig mobilpakke, kan det også pludselig blive en dyr fornøjelse.

Forskelle mellem hjemmeside og app

Der kan være både fordele og ulemper ved at bruge hhv. computer og mobile betting apps. Nogle vælger derfor også at veksle mellem de to, alt efter hvad der passer deres situation. I praksis kan det være, at du læser op på en specifik fodboldkamp på din computer, men så vælger at placere væddemålet fra din telefon af. Det er en mulighed at gøre det på.

For selvom vi netop har fremhævet fordele ved de Bedste Betting Apps af høj kvalitet og brugervenlighed, så er det til syvende og sidst op til dine præferencer. Der er langt flere muligheder for betting, når man sammenligner for år siden. Derfor er det op til dig selv at eksperimentere og finde ud af, hvad du foretrækker.

Bonusser på apps

De Bedste Betting Apps i dag tilbyder forskellige typer bonusser, som du kan få noget ud af. Her på siden hjælper vi dig med at finde bonuskoder til danske bookmakere. På betting apps kan du også gøre brug af bonuskoder, som kan hjælpe dig med at få adgang til favorable bonusser, såsom free bets og risikofrie spil.

Free bets er en af de mest populære bonusser, da du gratis kan placere væddemål på de kampe, du ønsker. Dog kræver det som regel, at du opfylder et omsætningskrav. Det omsætningskrav beskriver, hvor mange gange du skal spille bonusbeløbet igennem, før du kan indløse det og få udbetalt penge.

Det kræver også som regel en indbetaling i form af f.eks. 50 eller 100 kroner, når du skal indløse en bonus. Andre gange vil der ikke være behov for indskud, men her kan gennemspilskravet til gengæld være højt. Husk derfor altid at læse det med småt, så du ikke bliver snydt.

Du kan ofte bruge free bets i forbindelse med velkomsttilbud. Det vil sige, når du downloader appen og skriver dig op. Sådan kan du indløse din bonuskode:

 1. Brug det link til bookmakeren, du finder på vores side
 2. Opret en konto hos bookmakeren
 3. Skriv bonuskoden
 4. Læs betingelserne
 5. Foretag en indbetaling og vent på væddemålets afgørelse
 6. Efter væddemålet er afgjort, kan du placere nye væddemål med free bets

Eksisterende kunder

De fleste bonuskoder, du finder på betting apps er til nye kunder. Men bonusser er ikke udelukkende forbeholdt nye kunder. Hvis du har spillet hos én bookmaker længe, kan det være, du er heldig og komme i betragtning som ‘loyal kunde’. Bookmakere har nemlig former for VIP- eller loyalitetsprogrammer, som betyder, at du kan få unikke fordele som tak for din trofasthed.

Ved at indtjene point kan du stige i graderne, så du kan få kreditter for det, du før har spillet. Bookmakerne afslører af gode grunde ikke, hvornår man bliver del af loyalitetsprogrammet. Derfor skal du selv holde øje med, om man potentielt opfylder rollen som loyal kunde.

Sådan kan du få mere ud af mobile betting

En måde at få fuldt udbytte af din betting app er ved at tillade notifikationer. Ved at modtage notifikationer på mobilen kan du blive opdateret med de vigtigste informationer. På den måde er du altid up to date med nye kampe. I nogle tilfælde kan du også få tilbud om yderligere væddemål som straffespark eller gult kort, alt efter hvordan kampen forløber sig.

Sæt notifikationer til ved at følge disse trin:

 • Gå til enhedsindstillinger
 • Vælg den pågældende bookmaker app og vælg notifikationer
 • Slå “Tillad notifikationer” til

Live betting på mobilen

På de bedste odds apps er der også rig mulighed for at deltage i live betting. Her placerer du væddemål, imens kampen er i gang. Takket være den intuitive brugergrænseflade er det nemmere end nogensinde at se kampen og oddse imens. Der er ingen grund til både at have computer og smartphone fremme, når det hele kan gøres ét sted.