CASHPOINT

CASHPOINT blev grundlagt i 1996 og beskriver i dag sig selv som en af de førende udbydere inden for sportsvæddemål og underholdning.

Du finder dem naturligvis online, hvor du kan bette på din favorit sportsgren. Men CASHPOINT driver faktisk også over 5.000 butikker og betting bureauer i både Tyskland, Østrig, Danmark og Storbritannien.

Læs vores anmeldelse og find ud af, hvad CASHPOINT kan byde dig på af kampagner og tilbud samt forskellige odds.

Velkomstbonusser og bonusser hos CASHPOINT

Først og fremmest kan CASHPOINT tilbyde en ret god velkomstbonus. De giver nemlig en 100% indbetalingsbonus på op til 1.000 kr.

Det betyder, at når du indbetaler mellem 100 kr. og 1.000 kr., fordobler CASHPOINT din indsats.

  • Få 100% bonus på op til 1.000 kr.

Regler og vilkår gælder.

Bonussen er en velkomstbonus, og gælder derfor udelukkende for nye kunder, der spiller hos CASHPOINT for første gang.

Sådan får du din velkomstbonus:

  1. Opret en konto hos CASHPOINT
  2. Indbetal mindst 100 kr. Og maksimum 1.000 kr.
  3. CASHPOINT giver dig en 100% indbetalingsbonus

Omsætningskrav for odds bonus

Det indbetalte beløb skal mindst omsættes 8 gange på sportsvæddemål med et minimum odds på 2,00, før bonussen kan sættes til udbetaling.

Du har hele 90 dage til at bruge bonussen. De dage starter fra den dag, du får indsat bonussen.

Cashpoint Velkomstbonus

CASHPOINT live betting

Du finder naturligvis også muligheden for live betting og live odds hos CASHPOINT.
Det er ganske let at komme til live oddsene. Du trykker bare på knappen “LIVE”, som er en af de fire hovedkategorier i menuen øverst på hjemmesiden.

Herfra kan du live bette på fodbold, tennis, ishockey, basket, håndbold, rugby og volleyball. Det er ikke det mest prangende udvalg af sportsgrene i live betting, men det burde dække de mest populære og efterspurgte.

Last minute betting

Du kan også vælge funktionen Last minute hos CASHPOINT. Her kan du vælge mellem tennis, ishockey, basket, håndbold, rugby og eSport. Sidstnævnte har virkelig fået vind i sejlene hos odds siderne verden over, og det er de seneste par år blevet ekstremt populært.

Spiludvalg hos CASHPOINT

Selvom udvalget af sport ved live betting ikke er det mest imponerende, vi har set, kommer CASHPOINT fint på banen med udvalget af sportsgrene til normale odds.

Du finder stort set alt det sport, du skal bruge her, og der er masser af fede odds at kaste sig over. Spil på alt fra fodbold, håndbold, tennis, baseball, volleyball og ishockey til dart, eSport, boksning, MMA, cykling, Snooker, Speedway, atletik, vandpolo osv.

Inden for fodbold finder du naturligvis alle relevante leagues. Her findes de odds, du kender, med resterende tid, næste mål samt over + / under -.

Hjemmeside oplevelse

CASHPOINTs hjemmeside er fin og overskueligt stillet op, så det kræver ikke mange klik at finde det frem, du leder efter.

Designet er holdt i mørkegrå og gule farver, og temaet er fint strømlinet hele siden igennem.

I topmenuen finder du de fire hovedkategorier: Sportsvæddemål, Live, Casino og Mobil. Øverst til højre finder du muligheden for at logge ind eller for at oprette en konto. Den knap er iøjenfaldende og gul, med “Tilmeld NU” skrevet på.

CASHPOINT på mobilen

Du har selvfølgelig også mulighed for at følge alle dine odds og sportsgrene hos CASHPOINT på mobilen. Enhver moderne bookmaker udbyder deres service til mobiler, og det er unægteligt et kæmpe plus for spillerne.

Med al din betting på telefonen har du altid dine odds lige ved hånden, og du kan tjekke op på kampe og endda live bette, mens du er på farten eller bare væk fra din computer.Cashpoint Mobil

Du har to muligheder for at anvende CASHPOINTs funktioner på mobilen.

Du kan hente deres app og gå i gang med dit betting sjov derfra. Appen fås både til Apple iOS og Android.

Du kan også bare besøge deres hjemmeside via din mobile browser. Gå til mobile.cashpoint.dk eller find deres QR-kode til et hurtigt scan – og så er du i gang.

CASHPOINT har altså lagt noget arbejde i at være tilgængelig på alle mobile enheder, og det skal de have plus point for. Så kan du nemlig have dine CASHPOINT ting ved hånden, hvor som helst og når som helst.

Betalingsmetoder hos CASHPOINT

Hos CASHPOINT kan du anvende Neteller, Skrill, VISA og Mastercard som betalingsmetoder.

CASHPOINT og ansvarligt spil

CASHPOINT er meget eksplicitte omkring deres holdning til ansvarligt spil. Det er et godt tegn hos en bookmaker, hvis de aktivt tager afstand fra usunde spillemønstre hos deres kunder.

I praksis betyder det, at de holder øje med spillene og oddsene rundt omkring hos kunderne, og hvis de ser mistænkelig aktivitet, skrider de til handling.

På deres hjemmeside har de en udførlig side med information omkring ansvarligt spil samt afhængihedsforebyggelse.

Derudover tilbyder de et såkaldt Mentor værktøj til deres kunder. Det er et program, der kan analysere spiladfærd, så der kan tages hånd om eventuelle problemer.

Nederst på denne side finder du også kontaktinformationer til rådgivningscentre for ludomani og spille problemer. Der er blandt andet kontaktoplysninger til Center for Ludomani, online rådgivning samt klinikker og selvhjælpsgrupper.

Kundeservice

Normalvis er kundesupport en af de aller vigtigste ting for en bookmaker at udbyde til deres kunder. Det er rimelig relevant, at de står til rådighed til at hjælpe og svare på spørgsmål så hurtigt som muligt. Dette gør sig især gældende, fordi der ofte er penge, nogle gange endda rigtig mange penge, involveret i sager om betting. Derfor er det vigtigt, at kunderne kan føle sig trygge samt føle, at der er pålidelige mennesker på den anden side af skærmen, der tager hånd om problemet eller spørgsmålet.

Den del er umiddelbart ikke helt velfungerende hos CASHPOINT på nuværende tidspunkt, og det tillader vi os at stille os kritiske overfor. Det eneste, de tilbyder, er en mail, man kan skrive til.
Vi ville klart have foretrukket muligheden for telefonisk kontakt og/eller live chat, som langt de fleste af CASHPOINTs konkurrenter tilbyder.
Det er ikke engang angivet, hvor lang svartid, man kan forvente på sin mail. Og det er ikke specielt god service.

Der kan sidde kunder med presserende eller følsomme spørgsmål, og så er en mail ikke nødvendigvis tilstrækkeligt eller tidsnok til at få hjælp.

Cashpoint Logo

Konklusion

CASHPOINT er en super fin bookmaker med en hel del års erfaring med sig. Du finder et rigtig fint udvalg af sportsgrene, og både hjemmeside og mobile funktioner er super velfungerende.

Deres kundesupport kunne godt trænge til en opgradering, men dermed ikke sagt, at den ikke fungerer. De kunne blot med fordel implementere enten telefon eller live chat, så den eneste mulighed for kontakt ikke skulle foregå over mail.

Deres velkomstbonus er bestemt også tiltalende.

Alt i alt kan du roligt oprette en konto hos CASHPOINT og ikke mindst nyde godt af deres bonusser til nye kunder.