Om os

Bettingbonusser.dk er din store online guide til de danske bookmakere. Du kan finde anmeldelser på nogle af de absolut bedste i hele landet. Det er vores mission at informere dig, om alle de ting som er gode at vide, inden du opretter en konto hos en ny bookmaker. Dermed kan du spare en masse tid, ved hurtigere at finde det helt rigtige sted for dig.

Hvem er vi på Bettingbonusser.dk?

Bettingbonusser.dk er et team af sports entusiaster, der har en stor passion for en lang række forskellige sports discipliner. Dermed er vi også dedikeret til at teste alle de forskellige bookmakers, der er på markedet. Vi er meget bevidste om, hvilke ting der gør en bookmaker god, og hvilke ting der er mindre gode.

Der kommer hele tiden nye til, og derfor sætter vi en stolthed i at hjælpe dig med at finde de bedste steder at sætte dine odds. Dermed kan du trygt browse rundt på siden her, og få noget inspiration til, hvilke bookmakers du synes er mest interessante.

Det er vigtigt for os at kunne give dig hjælp til, hvilke der er de gode steder derude. Siden her består af anmeldelser på forskellige bookmakere, som vi har testet og kan sige god for. Du finder kun udbydere, som er godkendt i Danmark af Spillemyndigheden.

Hvorfor vælge bettingbonusser?

Vi er et team dedikeret til sport, og derfor ved vi også en del om mange af de forskellige sportsgrene. I den forbindelse er det vigtigt for os, at finde de allerbedste steder at spille online. Vi har en bred erfaring med at spille gennem en bred række danske sportsbooks. Derfor er vi nu også i den position, at vi ved hvilke der er de bedste steder at spille på markedet i Danmark.

Bettingbonusser.dk er en hjemmeside ejet af Rebel Penguin Aps, som er et digitalt mediehus bosiddende på Nørrebro i København.

Vi bestræber os hele tiden på at blive bedre. Derfor skal du også være velkommen til at tage kontakt til os med eventuelle kommentarer du måtte have. For at få fat på os, skal du gå til vores kontaktside.