Spreadex Casino Mobile Image

Spreadex

4/5

Udvalg

Star

3

Bonus

Star

5

Indbetaling

Star

5

Email

checkmark

Ja

100% op til 500 kr.

Regler og vilkår gælder

Hent Bonus

Siden den britiske bookmaker, SpreadEx, blev grundlagt tilbage i 1999, har de udmærket sig på markedet. I dag er de især kendt for at være eksperter inden for spreadbetting, og at udbyde den populære betting type – nu også i Danmark!

Hos SpreadEx kan du således ikke bare tilgå de traditionelle faste odds, men også de risikofyldte spreads, som giver mulighed for at øge gevinsterne. Det er ganske unikt på det danske marked, hvorfor det bestemt også er værd at stifte bekendtskab med SpreadEx i Danmark.

Du kan oprette dig og afprøve de anderledes odds med en betting velkomstbonus på op til 1.000 kroners gratis spil – fordelt på faste odds og spreadbetting. Du kan også glæde dig over yderst konkurrencedygtige tilbagebetalingsprocenter på bestemte sportsevents.

Her på siden kan du læse meget mere om SpreadEx, så du kan blive klogere på, om det er bookmakeren for dig. Vi går i dybden med alt, hvad du skal vide – lige fra velkomstbonus til udbuddet af odds, live betting, ind- og udbetalinger og meget mere. Lad os komme i gang!

spreadex

SpreadEx velkomstbonus

En SpreadEx velkomstbonus er på én gang klassisk og nytænkende. Du er sikkert før stødt på velkomstbonussen, der lader dig opnå gratis spil til op til 1.000 kroner. Det eneste, det kræver, er, at din første indbetaling er 1.000 kroner, og så matches indbetalingen med værdien af dine gratis spil.

Det er netop også denne model, der kendetegner SpreadEx velkomstbonus – her kan du også komme i mål med gratis spil på op til 1.000 kroner, alt afhængigt af hvor stor din første indbetaling er.

Dér hvor SpreadEx velkomstbonus udmærker sig, er imidlertid ved, at du får to gratis væddemål fremfor bare et enkelt. Det betyder, at du både får et gratis væddemål til sportsbook og et gratis væddemål til spreadbetting. Så kan du prøve kræfter med begge dele.

Udløs din SpreadEx bonus

 1. Opret din konto hos SpreadEx
 2. Indbetal dit indskud
 3. Gennemspil dit indskud 1 gang til minimum odds 1,50
 4. Væddemålet afsluttes
 5. Modtag din bonus: 1 freebet til sportsbook + 1 freebet til spreadbetting

Værdien af dine to freebets fordeles ligeligt. Indbetaler du 1.000 kroner, får du således et gratis sportsbook bet på 500 kroner samt et gratis spreadbet på 500 kroner. Indbetaler du 500, får du et sportsbook på 250 og et spreadbet på 250.

spreadex bonus

Kampagner

SpreadEx har ikke et hav af spændende kampagner og tilbud linet op. Det behøver de imidlertid heller ikke. Platformen tilbyder nemlig noget helt unikt, fordi du både kan kaste dig ud i sportsbook og spreadbetting. Det er også dét, der gør deres velkomstbonus til noget helt særligt. Her får du som nævnt både et freebet til sportsbook og et freebet til spreadbetting.

Vælger du at gå med den maksimale indbetaling på 1.000 kroner, opnår du desuden en konkurrencedygtig bonus, der fint kan måle sig med de andre på markedet. Gratis spil på op til 1.000 kroner er nemlig en meget eftertragtet bonus, som man ofte ser på det danske marked.

Vilkår for din SpreadEx velkomstbonus

 • Du skal være 18+ for at oprette dig hos SpreadEx.
 • Gennemspilskravet skal opfyldes indenfor 60 dage, efter at din velkomstbonus er blevet aktiveret.
 • Dine gratis væddemål udløber 90 dage, efter at du har oprettet din konto.

Dette er blot et par af de gældende regler og vilkår for din SpreadEx bonus. Det er vigtigt, at du læser alle kravene grundigt igennem, før du opretter dig. På den måde sikrer du dig, at du lever op til SpreadEx’ krav, men ikke mindst omvendt: at platformen lever op til dine krav og ønsker.

SpreadEx odds

SpreadEx odds er meget mere end bare traditionel sports betting, hvilket er dét, der gør siden så spændende. Her finder du nemlig ikke bare faste odds, men også såkaldt spreadbetting – deraf sidens navn. Det giver altså SpreadEx en helt unik profil, at de tilbyder begge slags odds.

Så er spørgsmålet bare, hvad forskellen er på de forskellige SpreadEx odds? Du kender sikkert de faste odds. Her kan dit væddemål enten falde rigtigt eller forkert ud, så du enten vinder eller taber. Med spreadbetting er mulighederne og nuancerne imidlertid flere, hvorfor det kan være en mere avanceret og nørdet betting oplevelse.

Gevinsterne kan desuden blive større, og det kan tabene også, så der er også mere risiko forbundet med spreadbetting. Nedenfor forklarer vi dig, hvordan spreadbetting helt præcist forløber.

Hvad er spreadbetting?

 • SpreadEx giver en prognose eller et “spread” på, hvad der vil ske i en sportsbegivenhed. Det kan eksempelvis være antallet af mål i en fodboldkamp eller afstanden en hest vinder med i et løb.
 • Du køber på den pågældende spread, hvis du gætter på, at resultatet bliver højere end prognosen. Du sælger på den pågældende spread, hvis du gætter på, at resultatet bliver lavere end prognosen.
 • Jo mere korrekt, dit gæt er, jo større vil din potentielle gevinst være. Jo mere forkert dit gæt er, jo større er dit potentielle tab til gengæld.

Stort udvalg af sportsgrene og events

Du kan tilgå SpreadEx odds på et væld af sportsgrene og -begivenheder. Blandt de største finder du fodbold, håndbold, basketball, baseball, cykling og tennis. Men det kan også være, at du er til golf, greyhounds, hestevæddeløb, cricket, boksning, motorløb eller beachvolley? Eller hvad med rugby, snooker, UFC, bordtennis, amerikansk eller australsk fodbold?

Alt det, og meget mere, finder du på siden. Derfor kan du være helt rolig for, at du finder SpreadEx odds, der falder i din smag. Det er også muligt at oddse på eSport, hvis du er vild med de virtuelle kampe og turneringer. I denne kategori finder du blandt andet:

 • FIFA
 • Counter Strike Go
 • League Of Legends
 • NBA

Flotte tilbagebetalingsprocenter hos SpreadEx

Du kan godt være heldig at få en flot tilbagebetalingsprocent hos SpreadEx. I forbindelse med Premier League har man således set en tilbagebetalingsprocent på over 97% hos bookmakeren. Det er en yderst konkurrencedygtig procent, som faktisk ligger en del over gennemsnittet.

Det skal dog siges, at tilbagebetalingsprocenten afhænger en hel del af det konkrete marked. Den er som regel højest på de store markeder og lavere på de mindre markeder. Det er derfor ikke ualmindeligt, at den kan svinge mellem 90 og 95%, alt efter hvilket marked man har med at gøre – og hos SpreadEx kan du så være heldig, at den i visse tilfælde kommer helt op på de 97% og over!

Hjemmeside

spreadex hjemmeside

SpreadEx har ikke den mest prangende hjemmeside eller det mest trendy design. Til gengæld er den nem at finde rundt på, og den indeholder alt, hvad du skal bruge. Designet er sort, gråt, rødt og hvidt og tilpas kedeligt til, at dit nervesystem ikke bliver forstyrret. Og det er måske meget godt, så du kan koncentrere dig om dine odds?

Selvom hjemmesiden ikke er noget visuelt mesterværk, er dens funktionalitet imidlertid helt i orden. I toppen finder du en horisontal menu, hvor du kan klikke dig ind på de vigtigste kategorier: Alt sport, live, fodbold, tennis, cykling, håndbold, basketball, E-sport, AM-fodbold, golf og motorløb.

Under “Alt sport” finder du diverse sportsgrene listet op i alfabetisk rækkefølge – lige fra amerikansk fodbold til UFC og alt derimellem. I den vertikale menu til venstre kan du få indblik i begivenheder, som er “live nu” og “live snart”, og i den tilsvarende menu til højre kan du blandt andet tilgå livestreaming.

Derudover giver hjemmesiden dig et overblik over de største begivenheder lige nu, hvad end det er Premier League, Tour De France, den danske Superliga eller noget helt fjerde. Du kan nemt tilgå både faste odds og spreads på de forskellige begivenheder.

Du kan også tilføje favoritter, så du har en kort og smart vej til dine foretrukne sportsgrene og events. På den måde kan du skræddersy din brugeroplevelse, så den passer bedst muligt til dig og dine behov.

App spreadex app

Vil man kunne måle sig med de store drenge på betting markedet i dag, skal man kunne tilbyde en super mobiloplevelse.

Som spillere forventer vi nemlig at kunne tilgå spillene fra vores forskellige enheder, ikke mindst når vi er på farten.

Derfor har SpreadEx valgt at lancere en betting app, også kendt som SpreadEx Sports App.

Her kan du tilgå de forskellige markeder via telefonen og indgå de væddemål, du er interesseret i.

Ligesom hjemmesiden har app’en et simpelt design, som langt fra er prangende, men som fungerer fint og brugervenligt.

SpreadEx Sports App kan downloades i England, Irland og Danmark, hvorfor du med fordel kan installere den på din telefon.

På den måde kan du nemlig spille, når du vil, og hvor du vil.

Du er ikke begrænset til laptop’en derhjemme, men kan bette i toget, på arbejdet, på caféen, og når du er på besøg hos venner.

Det er frihed, der er til at tage at føle på!

Live betting

SpreadEx har et bredt udvalg af live odds, så du ikke misser, hvad der sker lige nu og her i betting- og sportsverdenen. På siden finder du et hav af live events indenfor forskellige sportsgrene som:

 • Fodbold
 • Tennis
 • Baseball
 • Basketball
 • Cricket
 • Hestevæddeløb
 • Greyhounds
 • Bordtennis
 • eSport

Du kan live bette i form af faste odds eller spreads, og du kan selvfølgelig også tilgå de helt traditionelle pre-match odds, hvis du er mere til det. Valgmulighederne er altså mange, når det kommer til, hvordan du har lyst til at oddse, og oplevelsen kan på den måde skræddersys til netop dig.

Du kan også live streame forskellige events på SpreadEx’ platform, så du kan få den ultimative live oplevelse. Du bliver næppe mere opslugt af begivenheden, end når du både live better og live streamer. Så er alting lige nu og her, og det er nu, det gælder! Mere spændende bliver det næppe.

Ind- og udbetalinger

Der er flere gode ting at sige om ind- og udbetalinger hos SpreadEx. For det første er alle ind- og udbetalinger gratis, hvilket betyder, at du slipper for irriterende gebyrer. For det andet er behandlingstiden relativt kort og fint konkurrencedygtig på markedet, så hverken ind- eller udbetalinger er længe undervejs. Det afhænger selvfølgelig en smule af den valgte betalingsmetode.

For det tredje har du en række betalingsmetoder til rådighed lige fra betalingskort (for eksempel MasterCard, Visa og Maestro) til bankoverførsel (for eksempel Trustly) og endda check. De begrænsede muligheder for at betale med eWallets er dog et kritikpunkt, som irriterer visse brugere – ikke mindst fordi denne betalingsmetode kan være ekstra hurtig, når det kommer til ind- og udbetalinger.

Konklusion

Med britiske SpreadEx i Danmark får du mulighed for at tilgå to former for betting, nemlig faste bets og spreads. Det gør oplevelsen hos SpreadEx helt unik, ikke mindst fordi spreadbetting både kan øge gevinster og tab. Så er spændingen i top!

SpreadEx rummer også et hav af live events, og det er både muligt at live bette og live streame på platformen. Her er altså rig mulighed for at komme hele vejen rundt om dine betting behov med alt fra traditionelle faste odds til spreads, pre-match betting og live betting.

Når du opretter dig på platformen, får du tilbudt en bonus på gratis bets på op til 1.000 kroner – fordelt på faste odds og spreads (det vil sige, at den maksimale bonus er faste odds til 500 kroner + spreads til 500 kroner). Det er et konkurrencedygtigt tilbud på markedet, som du med fordel kan gøre brug af.

SpreadEx er ikke den mest moderne eller avancerede platform, men den er simpel og brugervenlig. Du finder også en app, så du kan have dine bets og spreads med på farten. Hvad angår ind- og udbetalinger, er der en relativt kort behandlingstid, og det er muligt at benytte en række forskellige betalingsmetoder. Et kritikpunkt er dog den begrænsede mulighed for brug af eWallets.

Alt i alt er SpreadEx en fantastisk mulighed for dig, der gerne vil prøve kræfter med spreadbetting – uden at gå ned på alle de andre former for betting, som du også kan lide. Udvalget af sportsgrene og begivenheder er stort, så du bliver næppe færdig med at indgå væddemål lige foreløbig.

100% op til 500 kr.

close-btn

Sammenlign med andre bonusser

Logo image for Betinia Casino
4.1/5

Betinia

Logo image for Bet365
4/5

bet365

Image for Nya Expekt
4.2/5

Expekt

Velkomstbonus
100% op til 1.000 kr.
1.000 kr. for nye kunder
1.000 kr. freebet

Hos SpreadEx kan du få op til 1.000 kroner i velkomstbonus! Du kan nemlig modtage et gratis væddemål på 500 kroner til deres sportsbook og et gratis væddemål på 500 kroner til spreadbetting.

Ja, SpreadEx har en ganske glimrende mobil app, hvor du både kan spille på deres normale sportsbook og spreadbetting.

Spreadbetting er et alternativ til normale sportsvæddemål. Det fungerer som en forudsigelse for, hvad der vil ske på et givent marked.

Der er både “køb” og “sælg” på markederne, så du kan spille begge veje.

Du kan læse meget mere om spreadbetting i vores anmeldelse og på SpreadEx’ hjemmeside.