NordicBet Sportsbook

NordicBet er en af de mest rutinerede bookmakere på det danske odds-marked, og da de også både tilbyder freebet og bonus, så kan de sagtens anbefales.

NordicBet startede som en dansk virksomhed, men blev i 2012 opkøbt af svenske Betsson Group, som er blandt de største af sin slags.

Du er i gode hænder hos NordicBet, som er kendt for deres fokus på skandinavisk sport, og derfor kan du blandt andet spille på dansk fodbold langt ned i rækkerne.

I denne anmeldelse vil vi komme nærmere ind på, hvordan Nordicbet klarer sig på en lang række parametre, herunder odds bonus, live betting, betting med mobil og tablet, hjemmesiden og meget mere mere.

 

Nordicbet odds bonus

Som velkomstbonus tilbyder NordicBet i øjeblikket flere freebets. Det første og største tilbud, du får hos Nordicbet er som følgende:

  1. Opret en konto og indbetal mindst 100 kroner
  2. Modtag herefter et freebet på op til 500 kroner
  3. Modtag et freebet på 100 kroner til Superligaen eller NordicBet Ligaen

Læg mærke til, at størrelsen på dit første freebet afhænger af, hvor meget, du indbetaler første gang, og det foregår således:

Første indbetaling mellem 100 og 249 kroner: 100 kroner freebet

Første indbetaling mellem 250 og 499 kroner: 250 kroner freebet

Første indbetaling på mindst 500 kroner: 500 kroner freebet

Indbetaler du 500 kroner, så har du altså 600 kroner at spille for, og det er blandt de bedre odds bonus tilbud blandt de danske bookmakere.

Hvis du vinder på dit freebet, så skal du omsætte nettogevinsten tre gange til odds 1,50 eller højere indenfor 60 dage, ellers fjernes din bonusgevinst.

Systemvæddemål tælles ikke i omsætningskravet.

nordicbet

nordicbet odds bonus

NordicBet livebetting

Livebetting bliver mere og mere populært, og du har gode muligheder for bette i løbet af kampen hos NordicBet.

Du vil altid have et hav af kampe fra en masse forskellige sportsgrene hos NordicBet, og det er ganske overskueligt at navigere på deres livebetting-side.

Foruden blot at bette mens kampene er i gang, så kan du også live streame en masse kampe i god kvalitet.

At live streame giver dig bedre forudsætninger, når du skal livebette på en kamp.

Du kan selvfølgelig både livebette og live streame sport på din computer, mobil og tablet.

NordicBets spiludvalg

NordicBets spiludvalg er en af de bedste argumenter for at oprette en konto og modtage en odds bonus hos netop NordicBet.

NordicBet har i mange år specialiseret sig ved at tilbyde odds på adskillige danske fodboldrækker. Du kan således finde odds på Serie-fodbold i Danmark, hvilket det er de færreste danske bookmakere, der kan tilbyde.

Har du en ekstra god viden omkring de lavere rækker i dansk fodbold, så er det helt klart hos NordicBet, du skal oprette din konto.

Foruden en masse spil på dansk fodbold, så har NordicBet generelt et dansk fokus. Når Danmarks håndboldlandshold spiller slutrunder kan du finde en lang række specialspil, så der er generelt rigtigt meget at finde for danske oddsere.

På de fleste store fodboldkampe finder du således over 250 forskellige spil, så der er noget til enhver smag.

Hvis du synes, at oddsene hos NordicBet virker bekendte, så er det fordi, at du får de samme odds hos de Betsson Group-ejede bookmakere, Betsafe og Betsson. Sidstnævnte har dog ikke længere dansk licens.

NordicBets hjemmeside

NordicBet har en ganske fin og overskuelig hjemmeside, som er nem at navigere rundt på. Hele siden er i det klassiske blå og hvide tema, hvilket er rart at se på.

Den er mindre tung end andre bookmakeres sider, hvilket er et kæmpe plus, da det kan være virkelig irriterende med lange ventetider på en hjemmeside.

Omvendt så er NordicBets hjemmeside ikke blandt de blandt de allerpæneste, og den kunne egentlig godt bruge en mindre opdatering, men det er slet ikke problematisk.

nordicbet

nordicbet hjemmeside

Odds på mobilen hos Nordicbet

Størstedelen af danske odds-spillere foretrækker at bette med mobil eller tablet. Det skyldes selvfølgelig delvist, at man skal bruge NemID til at spille fra en computer, men også det faktum, at de fleste mennesker har en mobil i nærheden, hvis de ser fodbold.

Der er ganske fine muligheder for at oddse både før kampen og live hos NordicBet. De har således en ganske udmærket applikation, som du kan downloade til din telefon.

NordicBets app er ikke blandt de allerbedste i Danmark, men omvendt fungerer den fint, så du bør ikke have nogle problemer med den.

Foruden odds, så kan du også spille på NordicBets casino på den samme app, hvilket selvfølgelig er en stor fordel.

Du kan i øvrigt sagtens benytte dine odds tilbud på mobilen, hvis du skulle have lyst til dette.

Foruden NordicBets app, så kan du naturligvis også sagtens oddse fra en browser.

Indsatspolitik hos Nordicbet

NordicBet er blandt bookmakerne mere en mere stram indsatspolitik. For langt størstedelen, som ikke spiller for de helt store beløb, vil man aldrig lægge mærke til dette, men for de få meget garvede oddsspillere, så kan dette blive et problem.

NordicBet er nemlig relativt glade for at dele personlige limits ud til spillere, som de mener har et spilmønster, som giver overskud i længden.

Du behøver altså ikke have vundet noget overhovedet før du kan få en limit hos NordicBet, hvilket er det største minus ved NordicBet.

Det er som sagt ikke noget, som flertallet lægger mærke til, men hvis du har planer om at spille for store beløb, så kan du hurtigt løbe ind i en maks-indsats.

Kundesupport

Der er flere muligheder, hvis du skulle have brug for kundeservice hos NordicBet:

  • Live Chat Support
  • Email Support
  • Telefon Support

Ønsker du et øjeblikkeligt svar på dit spørgsmål, så har NordicBets live chat åbent fra mandag til søndag fra 08.00 til 23.45.

Hvis du ønsker at bruge deres mail, så kan du skrive til [email protected] 24 timer i døgnet, 365 dage om året.

Vil du helst have telefonisk kontakt med Nordicbet, så kan du ringe til 8025 0762 fra 08.00 til 23.45 alle ugens dage.

Du kan både få hjælp på dansk og engelsk, så når det kommer til kundesupport er NordicBet blandt de allerbedste i Danmark.

Konklusion

Alt i alt, så er NordicBet et fint sted at spille i Danmark. Der er gode odds bonus tilbud i form af free bets og andre gode kampagner, så du bliver hjulpet godt i gang.

Der er en god app og gode live betting muligheder hos NordicBet, og de klarer sig godt på klart de fleste parametre ligesom, at du også kan live streame flere forskellige sportsgrene.

Eneste reelle minus hos NordicBet er deres indsatspolitik, hvor du kan være uheldig at få en tidlig limit, hvis du ifølge dit spilmønster virker som en fornuftig spiller.

Det store fokus på danske sportsgrene er en stor fordel hos NordicBet, så du vil altid finde en masse spil, der har din interesse.

Hjemmesiden hos NordicBet fungerer fint, men den kunne dog godt klare en kærlig hånd.

Vi kan sagtens anbefale at oprette en konto hos NordicBet, så du kan tage del i de gode odds tilbud.