Freebets

I dagens bettinglandskab er danske spillere blandt de heldige. For flere bookmakere i Danmark er begyndt at byde på gode tilbud til både nye og eksisterende kunder. Når man først har prøvet kræfter med nogle af de forskellige tilbud, er det svært at lade være.

Det skyldes blandt andet de nye freebets, som er tilgængelige hos flere bookmakere. Freebets i Danmark er en relativt ny og underholdende måde at spille på, da man ikke bruger egne penge.

I stedet spiller man for bookmakerens penge, hvilket er ensbetydende med gratis væddemål. Det lyder måske for godt til at være sandt. Men flere danske bookmakere stiller nu free bets til rådighed – både for nye og eksisterende kunder. Til gengæld kan de følge med omsætningskrav, som betyder, at du stadig selv skal have penge op af lommen. Men regner man på det, kan det i nogle tilfælde betale sig alligevel.

I denne guide giver dig al den nødvendige information for, at du kan komme i gang med at bruge freebets. Vi forklarer, hvad freebets er, de forskellige typer freebets, og hvordan du kan bruge dem i betting.

Kom i gang med freebets lige her!

Freebets i Danmark

Man skulle ikke tro, der ville være så mange freebets bonusser på markedet, da det kan virke som en dårlig forretning. Men tværtimod er der et væld af odds sider med freebets. Her på Bettingbonusser.dk har vi samlet de bedste bookmakere ét sted, så du kan vædde hos de bedste.

Derfor har vi også indgående viden om, hvad de tilbyder – lige fra bonusser til betalingsmetoder. Vi har sorteret i bookmakerne og fundet frem til dem med de bedste freebets i Danmark, så du kan drage fordel af de gratis væddemål.

Mr Green

Skal du finde fordelagtige free bets, er Mr Green et rigtigt fornuftigt valg. Kendetegnet ved det ikoniske logo og høje kvalitet, tilbyder den svenske bookmaker Mr Green en lang række bonusser til sine kunder, uanset om de er nye eller trofaste.

Når du placerer væddemål hos Mr Green, kan du få 100% op til 500 kr. freebet. Det betyder, at du får hele dit første indskud mellem 150 og 500 kroner tilbage som et gratis væddemål.

Selv om det kræver, at du er ny kunde, så er det en ret så fordelagtig bonus. Som en ekstra bonus tilbyder Mr Green, at du kan spinne lykkehjulet hver fredag og dermed vinde et gratis bet.

Bwin

Igennem mange år har Bwin været en af de bedste odds sider med freebets. Når du skriver dig op som ny kunde hos bwin, så kan du med det samme modtage et freebet. I praksis betyder det, at du modtager et BackUp spil. Når du smider et indskud mellem 100-1.000 kroner, vil du modtage et freebet. Husk blot at krydse ‘BackUp-spil’ af på kuponen.

For hvis du taber, vil du modtage et freebet, som svarer til dit første indskud. Dermed har du ikke tabt noget. Men hvis du er heldig, og dit væddemål går hjem, vil du modtage gevinsten, hvor indsatsen er trukket fra. Dermed er det en win-win situation i begge tilfælde.

Du skal dog være opmærksom på, at du skal lave dit første væddemål inden for 30 dage, efter du har oprettet dig. Derudover skal du bruge din bonus inden for syv dage. Til gengæld kan du vælge mellem forskellige typer væddemål.

Unibet

Hvis man skal finde en af de mest pålidelige bookmakere i Danmark, har Unibet en fortjent plads i den gruppe. For Unibet har længe tilbudt gode freebets bonusser, som har tiltrukket mange spillere. Som mange andre odds sider med freebets, tilbyder Unibet et freebet som velkomsttilbud.

Lige så snart du har oprettet en bruger hos Unibet, kan du bruge dit gratis væddemål. Du skal blot bruge tilbuddet under din kupon, hvis det pågældende spil er gyldigt.

Du spiller risikofrit, hvilket vil sige, at du ikke taber penge på det. Derfor kan du modtage en gevinst, hvis du vinder, men til gengæld får du ikke indsatsen tilbage.

Typer af freebets

Når de forskellige odds sider med freebets tilbyder gratis væddemål, kommer de i forskellige størrelser og former. Derfor er det vigtigt at holde de forskellige typer for øje. Et eksempel på en type freebets i Danmark er dem, man på engelsk kalder for ‘Stake Not Returned’.

Det er freebets som hos Unibet, hvor man kun får gevinsten og ikke indskuddet tilbage. Det er ofte den foretrukne form for bonus blandt odds sider med freebets. Dermed er det ikke decideret et gratis væddemål.

Risikofrie spil

I den anden boldgade har vi freebets i form af risikofrie spil. Alt efter væddemålets afgørelse kan du enten modtage både indskud og gevinst, eller kun indsatsen. Det er dog værd at lægge mærke til, at du modtager indsatsen som bonuspenge.

Dermed er det en bonus, som betyder, at du skal blive ved med at spille. Derfor er det ikke nødvendigvis den bedste løsning, hvis du kun har tænkt dig at prøve spillet af én gang. Men det kan betale sig, hvis du i forvejen havde tænkt dig at fortsætte med at spille.

Boostede Odds

Når man har prøvet forskellige typer freebets i Danmark, sker der ikke nogen skade ved at udforske markedet. Derfor kan du også med fordel prøve kræfter med Odds Boost Bonus. Det er bookmakeren Unibet, der ofte tilbyder kampagner i forbindelse med specifikke fodboldbegivenheder.

Ved at tilmelde dig deres kampagne, kan du forberede dig til VM i fodbold ved at optjene free bets.

Det foregår sådan, at du skal placere fem pre-match single kuponer i bestemte weekender. Kuponerne skal være mindst 50 kroner og mindste odds er 1.40. Du kan kun spille på udvalgte fodboldligaer som Champions League og Superligaen.

Derefter får du en profit boost fra 10%, alt efter hvor meget, du vædder om. Vinder du, vil du modtage belønninger på dine indsatser. Derefter kan du bruge dine optjente freebets til VM i fodbold.

Velkomstbonus

Velkomstbonusser er også yderst populære, som den Mr Green tilbyder. Det er freebets, hvor du får fordoblet dit indskud, da de giver 100 procent af indskuddet tilbage. Her skal man dog spille indskuddet igennem én gang til odds svarende til mindst 1,80. Det pågældende freebet kræver et indskud mellem 75 og 500 kroner. Når du har spillet det igennem én gang, vil der bagefter være et kontant freebet uden omsætningskrav.

Hvordan fungerer freebets?

Selv om freebets oversættes til gratis væddemål, så er det forsimplet at kalde det for et gratis væddemål. For de fleste freebets i Danmark er en måde, hvorpå bookmakerne får spillerne til at blive hængende på deres side.

Hvis et freebet skal leve op til dets navn, så kræver det, at det reelt er gratis. Det vil sige, at der ikke skal være nogle omsætningskrav, og at du ikke har forringede chancer for at vinde. Kort sagt, skal du ikke hive penge op af lommen for at kunne spille med et rigtigt freebet. Selv om nogle bookmakere tilbyder helt gratis væddemål, er det langt de færreste, som benytter sig af det.

Det er grundet regler fra Spillemyndigheden, at det skal præciseres, når man taler om et freebet. Men selv om de gratis væddemål muligvis ikke er fuldstændigt gratis, betyder det ikke, at det er et dårligt tilbud. Hvis det er første gang, du prøver et freebet hos en ny bookmaker, kan det være en måde at se bookmakeren an.

Samtidig kan du også bruge risikofrie spil til at maksimere dit free bet. Da du kun får et freebet ved at tabe, kan du vælge at placere et bet med lave odds. På den måde kan du få en høj udbetaling, hvis du vinder, og hvis du taber, får du indsatsen tilbage.

Nye kunder

Hvis du er ny kunde hos odds sider med freebets, er der mange muligheder for, at du kan tage del i freebets bonusser. De bedste bonusser med et godt indskud-til-bonus forhold er nemlig ofte forbeholdt nye kunder. Dermed er de også blandt de mest attraktive på markedet. Det er dog vigtigt at holde sig for øje, at freebets ikke kan trækkes tilbage.

Eksisterende kunder

Selv om bookmakerne står over for skarp konkurrence, så kan det godt virke, som om de kun henvender sig til de nye kunder. Det er dog ikke tilfældet. For de vil også gerne opretholde gamle spilleres loyalitet. Derfor belønner de dem med freebets bonusser.

Det sker i form af loyalitetsklubber, hvor eksisterende kunder kan deltage i fordelagtige programmer. Når man deltager, kan man modtage et freebet hver uge. Ved at forkæle dem med freebets, bliver de motiverede til at fortsætte med at spille. Det samme gør sig gældende for bestemte begivenheder såsom VM i fodbold, hvor der kan være unikke tilbud.

Derudover kan eksisterende kunder også få freebets gennem gratis spil. Det er ikke nær så udbredt hos danske bookmakere som udenlandske. Men her kan spillere få lov til at deltage i virtuelle bettingspil, hvor der ofte vil være en pulje med fordelagtige præmier.

Omsætningskrav

De fleste freebets er ikke 100% gratis på grund af omsætningskravet. Det er dét krav, som gør, at du alligevel skal have pengepungen op af lommen, når du vædder. For du kan ikke få udbetalt gevinsten, før du har opfyldt dét krav.

Derfor er der også nogle, som omtaler bonussen som et ekstra bet. Omsætningskravet kan variere meget. Nogle bookmakere kræver kun 3x, mens andre kræver 10x.

Et eksempel på et omsætningskrav på 6x kan være:

  • Du sætter en indsats på 150 kroner ind
  • Du modtager et freebet på 150 kroner, som du kan spille frit for
  • Til gengæld skal du spille beløbet seks gange, dvs. 900 kroner, før du kan hæve din bonus

Man skal dog huske på, at du blot skal spille for og ikke tabe 900 kroner. Dermed er det ikke sikkert, at du taber alle gangene, da du kan være heldig at væddemålets afgørelse bliver til din fordel.

I nogle tilfælde som hos NordicBet vil der ikke være et omsætningskrav på den gevinst, du vinder fra dit freebet. Til gengæld udbetales indsatsen ikke. Det er dog stadig en god forretning for bookmakeren, fordi du har valgt at placere et væddemål hos dem.

Det kan virke udfordrende at finde ud af, om freebet egentlig er en fordel eller ej. Derfor skal du altid læse betingelserne, før du vælger at bruge et freebet.

Sådan kan du bruge freebets til din fordel

Freebets har ikke samme værdi som penge. For selv om bookmakerne dækker din indsats, så risikerer de ikke at miste nogle penge. Derfor handler det om at finde ud af, hvordan du kan maksimere din gevinst. Et eksempel kan være det, man kalder for hedging.

Når du hedger et væddemål, så dækker du ind for dine væddemål med andre væddemål. Du satser både penge på en sejr og et nederlag, og dermed har du dækket alle udfald af kampen.

Du kan vælge at bruge dit freebet på kampens underdog og dit ‘hedge bet’ på favoritten. Der er gode grunde til at gøre det. For hvis dit hedge bet vinder, så får du stadig din indsats tilbage, og det eneste, du mister, er dit freebet.

Derudover er der andre strategier, alt efter hvilken spillestil du har. Nogle vælger at gå strategisk efter høje odds, hvor chancen er lavere, mens andre foretrækker lave odds, men større sandsynlighed. Uanset hvad er det dog en god idé at finde et spil, hvor bookmakeren har sat oddsene for højt. På den måde kan du skabe profit.

Opsummering

Vi har nu givet dig et overblik over freebets, som forhåbentlig har gjort dig klogere på, hvordan de egentlig fungerer. Med freebets fra de populære og pålidelige bookmakere er der et væld af muligheder. Desuden kan du finde flere freebets og andre kampagner ved at bruge bookmakernes apps til smartphone.

Hvis du slår push-notifikationer til, så vil du blive opdateret om de nyeste tilbud.

Selv om freebets ikke er 100% gratis, så kan de alligevel være med til at forbedre dit spil. Det er op til din situation, om du vil bruge freebets eller ej, når du spiller. Hvis du spiller dine kort godt, kan freebets omdannes til rigtige penge.