Bonuskoder

Som din foretrukne betting guide er det vores vigtigste rolle at rådgive dig, om hvordan du kan få det meste ud af sports betting. For når man både kan se sit yndlingshold spille og samtidig potentielt få en gevinst, er der mange fordele ved at tage den hjælp, man kan få.

Det er her, hvor bonuskoder kommer ind i billedet. Efterhånden som betting er blevet mere udbredt i Danmark, er der kommet flere sportsbooks til. Det betyder derfor også, at markedet er blevet mere konkurrencedygtigt, og at der skal kæmpes om netop din og andre spilleres opmærksomhed. Derfor er betting bonuskoder blevet et hit hos spillere verden rundt.

Hvis du er ny til bonuskoder odds, så frygt ej. Her på siden kan du blive meget klogere på alt, hvad der har med bonuskoder at gøre. Vi leverer den nyeste viden om de bedste bonuskoder 2023, de forskellige typer bonusser, og vigtigst – hvordan du kan indløse bonusser.

Læs med og bliv klogere på bonuskoder!

Alle odds bonuskoder i Danmark

I dag er det svært ikke at finde en sportsbook, som tilbyder en form for bonuskode. Bonuskoder er nemlig en måde, hvorpå de kan introducere nye spillere til deres side. Modsat er det et værktøj for nye spillere til at blive mere bekendt med siden, så de kan blive mere trygge med den pågældende bookmaker.

Bookmaker Bonuskode Bonus
Marathonbet BettingBonusser 100% op til 500 kr.

Her på Bettingbonusser.dk kan du desuden få et skarpt og opdateret overblik over de forskellige bookmakere, så du nemt kan navigere i de bedste bookmakere på markedet.

Bookmakerne bruger bonuskoder oddset på samme måde, som hvis du skulle indløse et godt tilbud i supermarkedet. Forskellen er blot, at bonuskoder både skal ses som et incitament til at spille og en gave på samme tid.

Når du prøver en bookmaker for første gang, er det i deres interesse, at du får den bedste oplevelse. På den måde kommer du tilbage og prøver at placere diverse bets, mens de til gengæld får en glad spiller.

Ved en simpel søgning af bonuskoder kan man dog hurtigt blive forvirret af de mange resultater. Derfor gør vi en dyd ud af, at du kan finde de forskellige bonuskoder hurtigst muligt. Her på siden kan du finde bonuskoder fra bookmakere som Bet365, Cashpoint, ComeOn, Unibet og Marathonbet.

Vi giver dig grundige anmeldelser af Danmarks mest kendte sportsbooks, så du kan tage beslutningen på et velbegrundet grundlag.

Find alle bookmakere med dansk licens her:

 • Selling Point-1 500 kr. velkomstbonus
 • Selling Point-2 Mange fede kampagner
 • Selling Point-1 Ny bookmaker
 • Selling Point-2 1.000 kr. freebet
 • Selling Point-3 Glimrende mobil app
 • Selling Point-1 Stort udvalg af specialspil
 • Selling Point-2 1.000 kr. velkomstbonus
 • Selling Point-3 Glimrende mobil app
 • Selling Point-1 500 kr. velkomstbonus
 • Selling Point-2 Højeste odds i Danmark
 • Selling Point-1 1.000 kr. velkomstbonus
 • Selling Point-2 Ny bookmaker
 • Selling Point-1 500 kr. velkomstbonus
 • Selling Point-2 Ny bookmaker
 • Selling Point-1 Gode odds på dansk fodbold
 • Selling Point-2 Stort udvalg af specialspil
 • Selling Point-1 Tilbyder Spreadbetting
 • Selling Point-2 500 kr. velkomstbonus
 • Selling Point-1 1.000 kr. velkomstbonus
 • Selling Point-2 Stort udvalg af specialspil
 • Selling Point-3 Glimrende mobil app
 • Selling Point-1 Verdens største bookmaker
 • Selling Point-2 1.000 kr. velkomstbonus
 • Selling Point-3 Stort udvalg af specialspil
 • Selling Point-1 1.000 kr. velkomstbonus
 • Selling Point-2 Glimrende mobil app
 • Selling Point-3 VIP Points
 • Selling Point-1 Stort udvalg af specialspil
 • Selling Point-2 500 kr. velkomstbonus

Bedste odds bonuskoder

De bedste bonuskoder odds hænger dog ikke på træerne. Derfor hjælper vi dig med at finde de bedste på markedet. Blandt bonuskoder 2023 er der nemlig et væld af nye bookmakere, som alle tilbyder forskellige bonuskoder.

Det er både bonuskoder til nye og eksisterende kunder, men selv dér, kan det være svært at vælge og vrage. For på bookmakernes sider kan man hurtigt fare vild i iøjenfaldende grafikker, så man ikke kan finde bonuskoden. Hvis det er en udfordring at finde rundt i, hvilke bonusser den enkelte bookmaker tilbyder, så er du her i sikre hænder.

Hos Bettingbonusser.dk kan du nemt finde de bedste bonuskoder oddset fra et udpluk af de mest velkendte sportsbooks i Danmark. Hos Betinia Sport har man både et af de største udvalg af odds, men også bonusser.

Ved at oprette en konto hos Betinia og lave en indbetaling på min. 100 kroner, kan man få en bonus på op til 1.000 kroner på sin konto. Det er bare ét eksempel på betting bonuskoder 2023, som vi skriver om. Klik rundt på vores side og find mange flere.

Tips til at vælge bonuskoder

Det kan være fristende at vælge bonuskoder med de højeste udbetalinger. Men her er det vigtigt at holde tungen lige i munden. For bonuskoder oddset er i høj kurs, og derfor kan du som spiller blive vildledt, hvis du ikke ser dig for. Vi har derfor en række tips til, hvordan du kan vælge bonusser med det bedste udbytte.

 1. Læs altid det med småt
 2. Vælg bookmakere med dansk licens
 3. Se efter feedback

Når vi skriver, at du skal huske at læse det med småt, er det på grund af betingelserne for at indløse en bonus. Hvis du finder en bonus med en høj udbetaling, men et meget højt omsætningskrav, så er det ikke sikkert, at du får det store udbytte. Brug derfor gerne et par minutter på at læse op på betingelserne.

Derudover er det vigtigt at vælge en sikker bookmaker med licens. Heldigvis er vores side dedikeret til at vise dig bookmakere med dansk licens, så du kan oddse sikkert og lovligt.

Bonuskoder til eksisterende kunder

Når man taler om bonuskoder odds, så findes de i to former: Til eksisterende og til nye kunder. Ved en hurtig søgning kan det godt ligne, at der udelukkende findes bonuskoder til nye kunder. Det er dog ikke tilfældet. For bookmakerne er også interesseret i at holde på deres nuværende kunder og give dem en god service.

Selvom det ikke er alle, så er der nogle bookmakere, som tilbyder bonuskoder til kunder, som allerede er oprettet på siden. Dermed er der bookmakere, som er gode til at servicere deres eksisterende kunder.

Unibet er for eksempel en bookmaker, der gør meget ud af at afholde kampagner. Ved at tilbyde dem bonuskoder odds i forbindelse med sportsbegivenheder som VM i fodbold eller EM i håndbold, kan man som eksisterende kunde indløse en profitabel bonus.

Hvis man har været loyal kunde gennem længere tid, kan man også drage fordel af en loyalitetsbonus. Det er betting bonuskoder, som kun trofaste spillere kan bruge. Jo mere man har spillet hos en bestemt bookmaker, jo flere fordele vil man få.

Bonuskoder til nye kunder

Mange bookmaker satser dog butikken på at tilbyde nye bonusser. Det er for at udbrede betting til så mange som muligt, så de kan få fordel af de lukrative bonuskoder. Der er derfor uanede mængder af bonuskoder 2023, som nye kunder kan indløse, så snart de har oprettet en konto.

Som ny kunde på en bettingside er det nemt at finde rundt i bonuskoderne gennem vores side. Her skriver vi specifikt hvilke bonuskoder, der er henvendt til nye og eksisterende kunder. Dermed er det nemmere end nogensinde at tage del i de mange fede bonusser og tilbud som nytilkommen i bettingverden.

Hvad er bonuskoder?

Nu hvor vi har givet dig nogle eksempler på, hvor du kan finde de bedste bonuskoder, er det vigtigt, at du får en forståelse af, hvad bonuskoder indeholder. Derfor gennemgår vi, hvad bonuskoder egentlig er, og hvad det kræver at indløse dem.

For selvom bonuskoder oddset og bonusser er tæt forbundne, er der forskel mellem de to. En betting bonus er det tilbud, som bookmakerne tilbyder. Det vil sige bonusser som loyalitetsbonus og velkomstbonus. Men en bonuskode er det, du skal bruge for at aktivere bonussen.

Det kan for eksempel være bonuskoder hos Nye Expekt Sport. Her kan man få op til 500 kroner, hvis man taber sit første bet. Dette beskriver velkomstbonussen. Det kræver dog, at man bruger kampagnekoden 500BACK, hvilket derfor er bonuskoden. I nogle tilfælde vil der ikke være bonuskoder, da nogle velkomstbonusser blot kræver, at man registrerer sig med bookmakeren.

De forskellige typer bonuskoder

Når du skal bruger forskellige betting bonuskoder, skal du kende til de forskellige former for bonusser:

 • Freebets
 • Forhøjede odds
 • Risikofrie spil

Free bets

Hos nogle af bookmakerne på siden tilbyder man de såkaldte free bets. Det er væddemål, hvor man selv laver et væddemål og derefter modtager et gratis væddemål. Det har man blandt andet taget til sig hos Betstars. Ved at lave et væddemål på en valgfri sport kan man få et free bet på op til €5 på al sport. Det kræver dog, at man placerer et væddemål til mindst 2.00.

Forhøjede odds

Uanset om du er ny eller eksisterende kunde hos en bookmaker, kan du drage fordel af forhøjede odds eller boostede odds. Det er odds på ofte populære kampe. Derfor får flere spillere øje på kampene, så de har et større incitament til at spille. Nogle gange kan de forhøjede odds være så høje, at bookmakerne ikke får gevinst ved det spil.

Risikofrie spil

Risikofrie spil er blandt nogle af de mest populære bonusformer. For når man spiller et risikofrit spil, kan man få relativt gode gevinster. Det fungerer således, at man placerer et væddemål på en kamp, som man normalt ville.

Humlen her er, at du som spiller kan få udbetalt både gevinst og indskud igen, hvis du er heldig og vinder. Og hvis du taber, får du dit indskud tilbage. Det er intet mindre en win-win situation. Du skal dog være opmærksom på, at du får udbetalt gevinsten i en bonus, som ofte skal gennemspilles flere gange, før du kan indløse gevinsten i penge.

Hvordan fungerer bonuskoder?

Det er ret lige til, når du skal bruge en bonuskode på en hjemmeside. Det er dog ikke altid så ligetil at finde selve koden på bookmakerens side. Derfor har vi gjort det overskueligt for dig ved at oplyse de forskellige bonuskoder hos diverse bookmakere. Ved at linke til bonuskoden kommer du direkte ind på deres side.

Som nævnt tidligere er der både bonuskoder for nye og eksisterende kunder. Derfor kommer det an på, hvilken af de to grupper, du tilhører. Hvis du er eksisterende kunde, skal du som regel bruge bonuskoden – enten ved at indtaste den manuelt eller følge et link, hvor du kan indtaste den. Men hvis du er ny kunde, kommer bonuskoderne oftest i form af et velkomsttilbud.

Et eksempel på et velkomsttilbud er, at du kan få 100 kroner i kontanter som hos Mr. Green, hvis du spiller for 100 kroner på et stærkt odds over 2.00. Her kræver det, at du følger et af de links, vi har på vores hjemmeside.

Når du er inde på bookmakerens side, vil der være den nødvendige information for at oprette dig som kunde, så du kan få væddemålskreditter. Du skal blot være opmærksom på, hvad der står med småt i bunden af hjemmesiden. Det beskriver nemlig de forskellige betingelser.

Vigtigt at vide om omsætningskrav

Omsætningskrav, også kendt som gennemspilskrav, er noget, som alle spillere bør være opmærksomme på. Når du bruger en bonuskode til at placere væddemål, så skal du leve op til et vist krav for at kunne få udbetalt bonuspengene.

Konkret betyder det, at hvis du vinder, skal du gennemspille dine bonuspenge et vist antal gange for at få dem udbetalt. Et eksempel kan være hos Betsafe, hvor man skal spille bonusbeløbet 16 gange, før man modtager en velkomstbonus. Så har du modtaget 800 kroner i bonus, skal du satse 800 kroner 16 gange, før du kan modtage beløbet.

I samme ombæring findes der odds uden indskud, som ved første øjekast kan være tricky at finde rundt i. For her vil bookmakerne tilbyde bonuskoder, uden at du skal betale noget. Ved at oprette en konto kan du få et vist beløb at placere væddemål for. Dermed er der mindre risiko, men til gengæld skal du spille gevinsten igennem et vist antal gange for at indløse den.

Bookmakerne indfører omsætningskrav for at sikre, at spillere ikke hæver deres bonuspenge med det samme, men at de bliver ved med at spille. Der kan være forskel mellem omsætningskravene, alt efter hvilken bookmaker, man spiller hos. Derfor skal du altid læse op på betingelser og vilkår.

Opsummering

For spillere rundt omkring i verden er bonuskoder 2023 kommet for at blive. De nye bookmakere, der popper op på markedet, har set sig om. Derfor vil de tilbyde de bedste bonuskoder, så du bliver hængende. Er du stadig i tvivl om, hvor du finder dine betting bonuskoder? Du kan altid klikke rundt på vores side og finde bonuskoder blandt de bedste og sikreste bookmakere.

Der kan være mange fordele ved at bruge bonuskoder oddset. Fordi bookmakerne er interesserede i, at du får en god bettingoplevelse og bliver ved med at spille, vil de også gerne udmærke sig. Derfor findes der bonuskoder med høje udbetalinger. Det kan især være et forspring for nye spillere, som skal se bookmakeren an, da der er favorable velkomstbonusser.

Det er selvfølgelig vigtigt at holde øje med, at bonussen ofte kun kan betale sig, hvis omsætningskravet er rimeligt. Vær derfor altid opmærksom med vilkår og betingelser og den bestemte type bonus.