LeoVegas Sportsbook

LeoVegas er en af de helt store spillere i Danmark, når det kommer til at online gambling. Derfor har vi selvfølgelig også valgt at anmelde LeoVegas Sportsbook her på siden.

I denne anmeldelse kan du læse mere om hvad denne bookmaker kan tilbyde dig, når du opretter en brugerprofil. Dermed skulle du altså gerne have nok information, når du er færdig med at læse, til at tage en beslutning om, hvorvidt du har lyst til at bruge LeoVegas eller ej.

LeoVegas odds bonus

LeoVegas får leveret deres odds fra Kambi. Dermed kan du forvente odds af både kvalitet og kvantitet. Kambi er altid hurtigt ude med live updates af odds, og har et kæmpestort udvalg på tværs af sportsgrene.

Når du er spiller hos LeoVegas, skal du selvfølgelig ikke snydes for odds bonusser eller et eventuelt freebet. Den velkomstbonus du kan se frem til, når du vælger LeoVegas som din bookmaker er:

  • Spil for 1000 kr. og få 1000 kr!

Min 18 år. Ludomani.dk. Regler og vilkår gælder. Kun nye spillere. Min. indbetaling og indsats 100 kr. Min. odds 1,8. Bonus gælder 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller Neteller, PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen. Yderligere vilkår gælder.

I Danmark vil du opleve at hos nogle af landets bookmakers er der ikke et gennemspilskrav til odds på bonusser. Det er dog ikke sådan alle steder, og derfor er det også en god idé lige at tjekke bonus betingelserne for den bookmaker du spiller hos.

Derudover skal du også kende til det indbetalingskrav der er. Hos LeoVegas sportsbook er der et krav på, at du skal indbetale minimum 100 kr, før du kan få ret til den velkomstbonus med freebet, der er derinde.

Sådan får du din bonus:
1. Klik på linket i denne anmeldelse og opret en konto hos LeoVegas
2. Sæt minimum 100 kr ind på din konto og undgå at bruge Skrill eller Neteller til denne betaling
3. Modtag din bonus og gå igang med at spille på sportsgrene verden over

Regler og vilkår gælder | 18+ | Bonus er kun for nye kunder.

LeoVegas Livebetting

Når det kommer til livebetting, er der rigtig mange forskellige sportsgrene du skal spille på. Da fodbold er det ultimativt mest populære at spille på, er det også den sport du vil se mest. Men det betyder bestemt ikke, at der ikke er andre sportsdiscipliner, som du kan spille på.

Du kan nemlig også finde mange andre såsom blandt andet tennis, håndbold, ishockey, cykling og bordtennis. Når det kommer til odds på discipliner der ikke er live, er det naturligvis et meget større udvalg. Men når det kommer til live sports, så er det udvalg de har altså ikke det største du kan finde derude. LeoVegas sport banner

Hvis du primært er til fodbold, så har det nok ikke den største betydning for dig. Hvis du derimod er til nogle af de andre sporter, der er lidt mindre populære, så er det måske en god idé, lige at tjekke om de har den først.

Derudover er det muligt for dig at kombinere dine livespil. Du kan kombinere dem med andre livespil, men du kan også kombinere livespil med prematchspil.

LeoVegas har en “cash-out” funktion, hvor du har mulighed for, at “sælge” dine livespil tilbage, hvis det er noget du er interesseret i. Dog er der det ved funktionen, at LeoVegas tager et lille gebyr, så det er altså noget du skal være opmærksom på og villig til at betale.

Spiludvalg

Hos LeoVegas er det Kambi, der leverer de live odds der er. Det betyder at du kan være sikker på odds af kvalitet, og samtidig at der er en ret godt udvalg af sportsgrene. Uanset om du er til fodbold, badminton, cykling, håndbold, esports, skak og alt imellem.

Derudover tilbyder LeoVegas også noget de kalder Leo Roar. Leo Roar går ud på, at du kan få oddsboosts på forskellige kampe. Det er dog hovedsageligt tilgængeligt for fodbold. Hvis du vælger at bruge denne feature, skal du dog også være forberedt på, at der er nogle begrænsninger på dine indsatser, hvis du får dem boostet.

Når det kommer til spiltyper, er der flere forskellige at vælge imellem også her. Især når det kommer til den største sportsgren fodbold. Her kan du nemlig spille med flere hundrede forskellige odds for hver kamp.

Du kan derudover også finde odds udenfor sportens verden. LeoVegas giver dig faktisk et ret pænt udvalg når det kommer til det. Det spænder ret bredt, hvilke ting du kan oddse på, men det kan bl.a. være, hvad der sker i Game of Thrones. Det kan også være hvem der vinder en given award eller mange andre sjove ting du kan spille på.

Hjemmeside

Det kan i starten godt være lidt forvirrende, at navigere rundt på LeoVegas hjemmesiden. Der er en del information og en del forskellige odds. Det er dog vores erfaring, at hvis du prøver dig lidt frem derinde, så lærer du det ret hurtigt.

Live odds hos LeoVegas SportDu finder ingen ekstra features derinde, som kan gøre det hele lidt sjovere. Dog har du mulighed for at vælge nogle af dine favoritter ud. Alt du skal gøre er at finde din favorit liga. Det kan f.eks. være at du bedst kan lide La Liga. Du finder La Liga inde på siden, og klikker på den lille stjerne du kan se ved siden af navnet. På den måde vil du hurtigt og nemt kunne tilgå dine favorit ligaer og de kampe der bliver spillet i ligaen. Du har mulighed for at tilføje 10 ligaer i alt.

Et lille minus i vores bog er, at man ikke har muligheden for at se sin saldo oppe i hjørnet af siden. Det er noget man kan de fleste andre steder, og det giver dig chancen for hele tiden nemt at have overblik over, hvor mange penge der står på din konto. For at se din saldo, skal du gå ind under menu og finde din profil. Det er også derinde du laver dine indbetalinger og styrer alle andre ting, der har med din brugerprofil at gøre.

LeoVegas på mobil

Hvis du er til at spille eller bare tjekke odds, mens du er på farten, så giver LeoVegas dig også chancen for det. De har nemlig en app, så du nemt og hurtigt kan være med på din mobil.

Appen er bygget sådan, at den ikke er så langt fra det LeoVegas du kan se, når du er inde på deres hjemmeside, når du sidder på desktop.

Dog vil du ikke kunne finde det sædvanlige menu ikon. Derfor skal du i stedet kigge efter løvepoten, som er det ikon du skal klikke for at få adgang til din profil på appen. Herinde kan du nemt finde rundt i de muligheder du har, når du er logget ind. Her kan du se dine indbetalinger, din saldo og mange andre ting.

Da der ikke er nogen menu, skal du i stedet bruge søgefunktionen, for at finde rundt derinde. Den fungerer så også super godt, men det ville stadig være rart hvis der var en traditionelt menu, så du kunne holde et overblik over sidens indhold.

LeoVegas betalingsmetoder

Når det kommer til indbetalinger og udbetalinger, så er der en række forskellige metoder du kan bruge. Der er naturligvis de meget udbredte metoder, som er dine kreditkort. Her kan du både bruge Visa og Mastercard.

Derudover er der også nogle andre muligheder, for spillere som synes bedre om at bruge services som de forskellige ewallets. Her er de helt store af dem tilgængelige, såsom Trustly, Skrill, Paysafecard og Neteller. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gerne vil have din velkomstbonus, så kan du ikke lave din første indbetaling med hverken Skrill eller Neteller.

Der er ingen gebyr på dine indbetalinger, dog er der et mindre gebyr på dine udbetalinger. Du kan lave tre gebyrfrie udbetalinger indenfor en periode på 30 dage. Derefter vil der være et gebyr på 30 kr per udbetaling.

Dog kan du ved at opnå et VIP niveau på 30 i bonusklubben, undgå gebyrer på dine indbetalinger. Du skal desuden være opmærksom på, at du hos LeoVegas ikke kan få udbetalt beløb på under 200 kr.

Indsatspolitik hos LeoVegas

Det er vores indtryk, at LeoVegas godt kan være ret strikse med deres indsatspolitikker. Det kan man se ved at de har en tendens til, at uddele personlige begrænsninger til spillere ret hurtigt. Det kan der være flere forskellige grund til, men det er noget du skal være opmærksom på, hvis du gerne vil have lidt mere frihed, når det kommer til hvor meget du spiller for.

Når det så er sagt, burde ovenstående kun være noget, som de lidt mere risikofyldte spillere kommer ud for. Hvis du normalt spiller et stykke under maks indsats, så burde du ikke mærke noget som helst.

Kundesupport

Hos LeoVegas vil du komme i kontakt med en dansk kundesupport, hvilket er foretrukket hos mange. Du kan få fat på dem på flere forskellige måder. Du har mulighed for at ringe derind, skrive dem en e-mail eller tage fat i dem på deres live chat. Du kan ringe til dem på telefon nr. +45 80830170.

Supporten har åbent hver dag i tidsrummet 08:00 – 1:00. Hvordan du vælger at kontakte dem kommer helt an på, hvad du synes er nemmest. Det skal siges, at hvis du vil have et svar her og nu, så vil vi anbefale at du ringer til dem.LeoVegas FC banner med Thomas Gavesen

Det kan engang imellem ske, at deres live chat har ret travlt. Dermed er det ikke altid, at du vil få et svar med det samme. Da det er sådan man forventer en live chat fungerer, kan det godt være lidt langtrukkent at vente på svar derinde. Netop derfor kan det være en bedre mulighed at ringe til dem.

Hvis du er til ingen af delene, kan du også skrive dem en e-mail på support-dk@leovegas.com. Her kan du heller ikke forvente at få øjeblikkeligt svar, men LeoVegas vender tilbage til sig så hurtigt så muligt.

Konklusion

LeoVegas er en ret god mulighed, hvis du leder efter en ny bookmaker, hvor du kan spille på sportsgrene. Som nævnt så er der også nogle steder, hvor der er lidt plads til forbedring. For eksempel vil vi gerne se et større udvalg, når det kommer til livebetting.

Du kan få en ret fin velkomstbonus, men du skal bare være opmærksom på, at du ikke kan betale med Skrill eller Neteller på din første indbetaling.

Derudover er der en ret god og tilgængelig kundesupport, som du kan benytte dig af. Til sidst skal du også være opmærksom på deres indsatspolitik, som godt kan være lidt striks. I hvert fald hvis du et par gange spiller tæt på indsatsloftet. Hvis du ikke spiller for så meget, kan du bare se bort fra dette.